Nicki Minaj

Löydä sisäinen laulajatähtesi ja omistaudu roolille!

Nicki Minaj on yhdysvaltalainen musiikin supertähti, joka sekoittaa biiseihinsä vaikutteita R&B- ja hip hop -musiikista. Pinkkiä rakastava Nicki Minaj pukeutuu värikkäästi ja vaihtaa meikki- ja hiustyyliään lähes yhtä usein kuin esiintymisasujaan. Rääväsuinen nainen on tehnyt räp-musiikista valtavirtaa ja häntä tituleerataankin hiphopin kuningattareksi.

Esiintyessään Nicki Minaj käyttää hyväkseen erilaisia alter egoja ja rooleja, joten on luonnollista, että roolit ovat siirtyneet myös tähden hajuvesiin. Makea ja hedelmäinen Pink Friday on ylistys naiseudelle ja luovuudelle unohtamatta Nicki Minajin persoonallista tyyliä. Minajesty puolestaan on marjainen ja kirpeä, kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs ja ylellinen. Onika-hajuvesi puolestaan paljastaa Nicki Minajin romanttisen puolen sokerin, päärynän ja karambolan kautta. Jokainen hajuvesi ilmentää yhtä ulottuvuutta laulajan luonteessa ja yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, jolla on yksi nimittäjä: upea, rohkea ja värikäs Nicki Minaj!

Inspiroidu laulajattaren tyylistä ja laita soimaan Nicki Minjain Pink Friday -albumi. Kanavoi sisäinen tähtesi esiin ja valloita yleisö!

Suodata