Nügg Beauty

Tee nügg-kasvonaamioista osa ihonhoitorutiiniasi ja nauti heleästä ihosta!

nügg Beauty on perustettu yhden naisen kyllästymisestä lennolla väsyneeseen ihoon. Pitkään kosmetiikkateollisuuden parissa työskennellyt Conny Wittke siis kyllästyi siihen, että pitkien työmatkojen lentäminen lentokoneella vaikutti huonontavasti hänen ihoonsa. Siksi Wittke päätti luoda oman kosteuttavan kasvonaamionsa, joka olisi helppo pakata matkalle mukaan. Näin syntyivät nügg Face Mask -kasvonaamiot.

nügg Face Mask -kasvonaamiot ovat geelimäisiä naamioita, jotka ovat täynnä luonnollisia ja ravitsevia ainesosia. Kasvonaamiot ovat yksittäispakattuja, jotta ne on helppo napata esimerkiksi juuri lentokoneeseen mukaan ja jotta geeli ei pääse hapettumaan ja pilaantumaan, kuten voisi tapahtua isoihin tuubeihin pakatulle tuotteelle. Lisäksi valikoimasta löytyy myös erilliset naamiot huulille ja silmänympärysiholle.

nügg-naamiot on valmistettu yli 90% luonnonmukaisista aineista ilman teollisia hajuste- tai väriaineita eikä niitä ole testattu eläimillä. nügg-naamioiden koostumus on luotu uudenlaisella Natural Oil Dispersion -teknologialla, jolloin niissä ei tarvitse käyttää kemiallisia emulgaattoreita yhdistämään luonnon öljyjä ja vettä. Natural Oil Dispersion -teknologia nimittäin sekoittaa öljyt ja veden toisiinsa niin korkealla nopeudella, että ne hajoavat mikroskooppisen pieniksi partikkeleiksi ja sekoittuvat. Tämä hajoaminen edistää myös öljyn imeytymistä iholle, sillä pienenpienet partikkelit läpäisevät ihon kerrokset helpommin.

nügg-naamioista löytyy sopiva jokaiselle ihotyypille ja jokaiseen tarpeeseen. Tutustu nügg-tuotteisiin ja hoivaa ihosi kauniiksi!

Suodata