Olay

Olay sai alkunsa vuonna 1952, kun eteläafrikkalainen kemisti Graham Wulff kehitteli vaimolleen tämän toiveiden mukaisen voiteen. Voiteen tuli vaimon mukaan olla syväkosteuttava ja nopeasti imeytyvä. Näin syntyi alkuperäinen, vaaleanpunainen Olay Beauty Fluid. Jo 80-luvulla Olay oli kasvanut kansainväliseksi yritykseksi ja laajentanut valikoimaansa ihon puhdistukseen, herkän ihon rauhoittamiseen ja erittäin kuivan ihon hoitoon. Olayn asenteeksi muodostui lause "miksi vanheta arvokkaasti, kun ikääntymistä vastaan voi taistella?"

Tänä päivänä Olay tarjoaa kuluttajille laajan valikoiman ihonhoidon tuotteita, jotka tunnetaan usealla mantereella. Kaikkien tuotteiden takana on ajatus siitä, että ihonhoito on kauneuden perusta. Jos iho on jo sellaisenaan kaunis, ei sitä tarvitse peittää meikillä vaan hienovarainen korostaminen riittää. Juuri ihonhoidon avulla Olay haluaa tuoda esille jokaisen naisen oman, persoonallisen kauneuden ja olla osaltaan mukana rakentamassa itsevarmaa, modernia naista.

Olayn tuotteet ovat formuloitu nerokkaan yksinkertaisesti niin, että niidenvaikuttavat ainesosat tukevat toisiaan ja muodostavat tuotteen, joka oikeasti toimii. Juuri upeiden tuotteidensa ansiosta Olay on suosittu kautta maailman: merkki on vastaanottanut palkintoja niin aikakauslehdiltä, järjestöiltä kuin bloggaajiltakin. Erityisen valovoimainen on ollut Regenerist-sarja, joka on suunnattu iholle, jolla ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat jo näkyä.

Anna Olayn valloittaa sinutkin!

Suodata