Oscar Blandi

Kauneus syntyy intohimosta.

Oscar Blandi on yksi New Yorkin suosituimmista hiustaitelijoista, jonka kampaamoon jonottavat seurapiirikaunottaret ja julkimot kaikilta viihteen aloilta. Oscar Blandi on lähtöisin Italiasta, ja hänen tarkka tyylisilmänsä on saanut vaikutteita perinteisestä italialaisesta hiusmuotoilusta ja taideopinnoista Napolissa. Oscar Blandin kuuluisiin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Jennifer Garner, Jessica Alba, Jessica Biel, Faith Hill ja Kelly Ripa.

Suosio innoitti kuuluisaa kampaajaa luomaan hiustenhoitosarjan, joka perustuu hänen omiin periaatteisiinsa. Oscar Blandi -hiustuotteet on koostettu huolellisesti niin, että jokainen tuote ilmaisee Oscarin ajatusta ihannehiuksista. Elegantit, tarkoituksenmukaiset hoitoaineet ja monikäyttöiset muotoilutuotteet ovat saaneet inspiraationsa Oscar Blandin intohimosta ja rakkaudesta hiusmuotoiluun. Ainutlaatuinen tuotelinja sisältää arvokkaita, kasviperäisiä ainesosia, jotka hemmottelevat hiuksia ja mieltä.

Oscar Blandi auttaa naisia ilmaisemaan itseään ja tyyliään itsevarmasti. Punaisen maton upeimpiin hiustyyleihin käytettävät tuotteet ovat nyt sinunkin saatavillasi!

Suodata