Panos Emporio

Panos Emporio on uimapuvuistaan tunnettu yritys, jonka pukuja ovat pitäneet päällään Hollywood-näyttelijät, kuuluisuudet ja kuninkaalliset. Nykyään Panos Emporio on laajentanut valikoimaansa vapaa-ajanvaatteisiin, asusteisiin ja hajuvesiin. Intohimo tuotteiden taustalla on kuitenkin säilynyt samana: käyttäjäänsä imarteleva, katseita keräävä ja laadukas tuote on tavoite!

Panos Emporion tuoksut symboloivat raikasta kesäpäivää ja täydellistä paratiisia. Yksinkertaiset tuoksunuotit tuovat mieleen auringonpaisteen, meren ja lempeät, lämpimät illat. Kesäisten hajuvesien kumppaneiksi sopivat ihanteellisesti erilaiset hohtavat vartalotuotteet, kuten Shimmering Lotion -voide ja Shimmering Oil -vartaloöljy. Panos Emporion avulla on helppo tuoda päivään aavistus ihanaa kesätunnelmaa vaikka keskellä talvea!

Upea Panos Emporio Coco Sun on hedelmäinen sekoitus kookosta, myskiä ja vaniljaa. Sensuelli tuoksu vie ajatukset hämärtyvään taivaaseen ja pimenevään kesäiltaan trooppisella saarella. Panos Emporio Floral Secret puolestaan on kukkien juhlaa! Ruusu, kielo ja luumu luovat kevyen tuoksukokonaisuuden joka ilmentää mitä parhaimmalla tavalla kukkaketoa. Panos Emporio Goldflower on ylellinen ja sivistynyt tuoksu, jonka inspiraationa ovat toimineet romanttiset kesähäät ja niiden rakkaudesta sakea ilma. Kirpeät pippurit ja raparperi viettelevät, hedelmäiset ruusu, persikka ja kookos hurmaavat ja pohjatuoksun myski ja patsuli kietovat kokonaisuuden pehmeään pakettiin.

Suodata