Phenomé

Phenomé on muutakin kuin kosmetiikkaa - se on elämäntapa.

Luonto on Phenomén inspiraation lähde. Kaikki Phenomé-tuotteet koostuvat täysin luonnollisista, aktiivisista ainesosista, jotka on yhdistetty ravitseviin kasvivesiin. Phenomé-tuotteissa yhdistyvät luonnon iholle hyvää tekevät aineet ja viimeisin tieteellinen tieto unohtamatta innovatiivista valmistusteknologiaa. Phenomén valmistusmenetelmä on niin tehokas, että se täyttää farmaseuttiset standardit.

Phenomélle vastuullisuudella on suuri merkitys ja siksi jokainen tuote valmistetaan kestävistä resursseista niin, ettei siitä aiheudu haittaa luonnolle tai työntekijöille. Phenomé panostaa ekologisiin viljelystiloihin ja tukee yhteisön elämää sen alkulähteillä. Phenomé haluaa tuotteiden energian olevan kauttaaltaan positiivista, alusta loppuun.

Tuotteillaan Phenomé haluaa tuoda jokaisen ympärille kauneutta, hyvää oloa ja terveyttä. Tämä onnistuu puhtailla raaka-aineilla, vastuullisella toiminnalla ja kokonaisvaltaisesti kehitetyillä tuotteilla. Phenomé sopii heille, jotka kaipaavat elämäänsä henkistä hyvinvointia ja tasapainoa. Kauniit, luonnolliset Phenomé-tuotteet suorastaan kutsuvat rentoutumaan ja kokemaan luonnon voiman.

Valoisampi tulevaisuus kaikille!

Suodata