Priti NYC

Luonnollisten kynsilakkojen edelläkävijä Priti NYC on vihdoin täällä!

Priti NYC syntyi perustajansa Kim D'Amaton aloitteesta, kun hän ei onnistunut löytämään toimivia, luonnollisia kynsilakkoja raskausaikanaan. Aluksi D'Amato perusti luomutuotteisiin panostavan kylpylän, mutta laajensi pian tuotantoaan myös kynsilakkoihin. Tänä päivänä Priti NYC on vahvasti mukana New Yorkin ja Pariisin muotiviikoilla kuuluisten suunnittelijoiden, kuten Tommy Hilfigerin ja Sonia Rykielin, näytöksissä.

Kaikki Priti NYC -kynsilakat ovat vegaanisia, eläinkokeettomia ja gluteenittomia, eikä niiden koostumuksesta löydy viittä pahinta karsinogeenistä ainesosaa (tolueeni, dibutyyliftalaatti, formaldehydi, formaldehydiresiini ja kamferi), joita kynsilakoissa usein käytetään.

Ylelliset lakat kuivuvat nopeasti, kestävät kynsillä pitkään ja ovat upean kiiltäviä. Värivalikoima kattaa mahtavia sävyjä aina metallisista ja mattaisista koostumuksista kirkkaisiin neonväreihin, klassisiin puuterin sävyisiin lakkoihin ja intensiivisiin, tummiin vivateisiin. Vaihtuvat kausikokoelmat inspiroivat trendihaukkoja ja peruskokoelman sävyt ovat aina ajan tasalla.

Koe luonnollisten kynsilakkojen vallankumous ja tutustu Priti NYC -merkkiin!

Suodata