Sante

Sante

Sante - sertifioitua luonnonkosmetiikkaa lähes 40 vuoden kokemuksella

Sante Naturkosmetik valmistaa puhdasta luonnonkosmetiikkaa lähes 40 vuoden kokemuksella. Yksinkertaisen ja puhtaan luonnonkosmetiikan standardit täyttävät Sante-tuotteet valmistetaan luonnon aktiiviaineista kestävää kehitystä ajatellen.

Sante luottaa luonnon aktiiviaineiden tehokkuuteen ja hellävaraisuuteen. Sante välttää parhaansa mukaan käyttämästä tuotteissa synteettisiä säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita ja synteettisiä väriaineita. Sante-tuotteet eivät myöskään sisällä mikromuoveja tai mineraaliöljyjä.

Sante haluaa aktiivisesti ottaa vastuun planeettamme hyvinvoinnista. Ympäristöystävällisiä pakkauksia suosiva Sante valitsee tuotteidensa raaka-aineet huolella ja miettii tuotteiden ekologista kestävyyttä sekä painottaa vastuullista tuotantoprosessia.

Santen vastuullisuus näkyy sen sertifioiduissa luonnonkosmetiikan tuotteissa. Lähes jokainen Sante-tuote kantaa kansainsvälisesti tunnettua NaTrue-sertifikaattia, joka myös auttaa kuluttajia tunnistamaan sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävät tuotteet. Sante pyrkii lisäksi valmistamaan tuotteensa vegaanisiksi aina kuin se vain on mahdollista eikä eläinperäisiä ainesosia käytetä missään vaiheessa tuotteen valmistusprosessia. Vegaaniset Sante-tuotteet tunnistaa niiden pakkausmerkinnästä.

Sante-tuotevalikoimaan kuuluu luonnonmukaisia hiustenhoitotuotteita, hiusvärejä, muotoilutuotteita, vartalonhoitotuotteita, kasvojenhoitotuotteita sekä hammastahnoja. Useat Sante-tuotteet on tehty sopimaan koko perheen tarpeisiin.

Suodata