SASSOON

Kukapa ei olisi kuullut legendaarisesta Vidal Sassoonista? Köyhästä perheestä lähtöisin oleva kampaaja nousi kuuluisuuteen, kun hän 60-luvulla teki näyttelijä Nancy Kwanille upean geometrisen polkka-leikkauksen. Aiemmin naisten hiustyylit olivat olleet käytännössä mahdottomia ylläpitää ilman kampaajan apua, mutta Sassoonin tarkat leikkaukset mahdollistivat kampauksen laittamisen itse. Tämä vapautti naiset aikaavievästä hiusmuotoilusta ja pian Sassoon-tyyli oli jokaisen huulilla.

Yksinkertaisuus ja henkilökohtaisuus värittää Sassoon-hiustuotteita yhä tänä päivänä. Jokaisen tyylin ja leikkauksen tulee ottaa huomioon hiusten kantajan mittasuhteet ja ominaisuudet - näin kampauksesta tulee helppo ylläpitää ja se istuu asiakkaalle täydellisesti. Tämä simppeli filosofia pätee myös Sassoon-hiustuotteisiin, joiden on tärkeää olla tehokkaita ja tarkoituksenmukaisia.

Sassoon-tuotteet ovat ammattilaisten kehittämiä ja testaamia. Valikoimasta löytyy jokaiselle täydellinen tuote niin hiusten hoitoon kuin muotoiluunkin. Tutustu valikoimaan ja löydä oma Sassoon-tyylisi!

Suodata