Sisley

Sisley on ranskalainen perheyritys, joka on jo yli 40 vuoden ajan tuonut markkinoille korkealuokkaisia ihonhoitotuotteita, meikkejä ja tuoksuja, joista saa ylellisen elegantin tunteen. Tänä päivänä yritys on yksi maailman johtavimmista ja maineikkaimmista kosmetiikkamerkeistä, jonka tuotteita löytyy yli 90 maasta ympäri maailman. Sisleyn asiantuntemus ja tutkimus on huippuluokkaa mitä tulee kasvo- ja vartalonhoitoon. Merkin laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita tarjoaa jotakin kaikille ihotyypeille ja kaikkiin tarpeisiin; meikinpoistamiseen, kosteutukseen, anti-age -tuotteisiin, aurinkosuojiin, shampoisiin, itseruskettaviin, tuoksuihin, meikkeihin ja meikkitarpeisiin jne.

Sisleyn perusti vuonna 1976 yrittäjä ja visionääri Hubert d'Ornano, jonka visiona oli luoda kauneusmerkki, jonka tuotteissa käytettäisiin kaikista parhaimpia aineksia ja eteerisiä öljyjä yhdessä edelläkäyvän teknologian kanssa, eli niin kutsuttua fytokosmetologiaa. Konsepti ei ollut siihen aikaan vielä tunnettua Euroopassa, joten Hubert oli pionääri alalla. Kaikki Sisleyn tuotteet käyvät läpi pitkän kehitysprosessin, eikä niitä lanseerata markkinoille ennen kuin ne ovat selvinneet tiukoista laatu- ja turvallisuustesteistä. Esimerkiksi Sisleyn luksussarjaa kehiteltiin 10 vuotta. Sen tuotteet sisältävät yli 50 aktiivista ainesosaa.

Etsit sitten tavallista kosteuttavaa päivävoidetta, kehittynyttä anti-age-tuotetta, poskipunaa tai pehmeyttävää käsivoidetta, löytyy Sisleyltä sinulle sopivat tuotteet.

Suodata