Skincode

Sveitsiläiset ovat tunnettuja täsmällisyydestään ja täydellisesti toimivista kellokoneistoistaan. He ovat kuitenkin myös taitavia tieteentekijöitä ja tulokset näkyvät myös kosmetiikkatuotteissa. Skincode on sveitsiläinen ihonhoitotuotteita valmistava yritys, jonka takana ovat alan parhaat ammattilaiset ja asiantuntijat. Skincode jatkaa sveitsiläistä laatuun panostavaa perinnettä ihonhoidon saralla.

Skincode koostuu kahdesta tehokkaita ratkaisuja tarjoavasta hoitolinjasta, joiden avulla Skincode mahdollistaa ihonhoitorutiinin koostamisen omien henkilökohtaisten vaatimusten ja oman ihotyypin mukaan. Skincode kunnioittaa ihoa elävänä elimenä, jolla on oma geneettinen taustansa ja tärkeä tehtävä kehon suojaamisessa.

Skincode Essentials -linja perustuu tehokkaalle CM-glukaanille, joka vahvistaa ihon luonnollisia puolustusmekanismeja ja stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Skincode Essentials sopii täydellisesti ennenaikaisen ikääntymisen aiheuttamiin merkkeihin sekä stressaantuneelle ja samealle iholle. Skincode Exclusive puolestaan on jo ikääntyneelle iholle tarkoitettu, ihon solujen uudistumista nopeuttava hoitolinja. Ylellisen Skincode Exclusiven pääainesosa on mullistava ACR Complex G2 -yhdiste, joka tuo iholle lisäkosteutta, kohottaa ihon pintaa näkyvästi ja häivyttää näkyvistä ryppyjä.

Skincode-tuotteet heijastavat tarkkuutta, puhtautta ja laatua joka liitetään yleisesti sveitsiläisiin tuotteisiin. Tehokkaat ainesosat, näkyvät tulokset ja suorituskykyiset koostumukset ovat Skincoden ydin. Anna ihollesi kaikki mitä se tarvitsee, ilman turhia ja tehottomia täyteaineita!

Luota laatuun - valitse Skincode.

Suodata