Skindinavia

Mitkä kaksi ovat meikin tärkeimmät tuotteet? Tietenkin kunnollinen pohjustus ja pettämätön viimeistely!

Skindinavia on ainutlaatuinen yritys, joka keskittyy valmistamaan kahdenlaisia meikkisuihkeita: täydellistä pitoa pohjustukseen ja superkestävää suihketta viimeistelyyn. Skindinavian tuotteiden teknologia perustuu lämmönsäätelyteknologiaan, joka ottaa huomioon ihon lämpötilan ja sen vaikutuksen meikin pysyvyyteen.

Mikä aiheuttaa meikin katoamisen kasvoilta? Ihon luonnollinen lämpötila haihduttaa meikin sisältämän kosteuden nopeasti, jolloin iho ja meikki kuivuvat. Tästä seuraa ihotyypistä riippuen meikin värin vaihtelua (tummumista), runsasta öljyisyyttä, kiiltoa kasvoilla tai kuivaa, halkeilevaa meikkiä. Pahimmillaan iho voi kärsiä näistä kaikista haittavaikutuksista päivän aikana!

Skindinavian mullistava teknologia suihkeiden takana on erityinen, kosteutta hitaasti vapauttava "verkko", joka asettuu ihon ja meikin päälle. Kosteus haihtuu iholta hitaasti, jolloin ihon lämpötila ei nouse meikkiä vahingoittavan korkeaksi. Näin meikki pysyy raikkaana ja täydellisenä jopa 16 tunnin ajan!

Skindinavian suihkeet ovat hengittäviä, kevyitä, hypoallergeenisia ja öljyttömiä eikä niistä aiheudu iholle epäpuhtauksia. Pohjustussuihke saa meikin kiinnittymään ihon pinnalle täydellisesti ja viimeistelysuihke pitää niin kiillon kuin kuivuudenkin täydellisesti kurissa. Enää sinun ei tarvitse huolehtia meikin kestosta tai korjailla sitä päivän mittaan: Skindinavia on täällä!

Suodata