SkinPlan

SkinPlan on vallankumouksellinen ihonhoitomenetelmä, jota käytetään klinikoilla Ruotsissa, Ranskassa ja Puolassa. SkinPlan on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka perustuu yli 200 tieteelliseen tutkimukseen ihon tosiasiallisesta kemiasta. SkinPlan ei siis kehitystyössään keskity ihotyyppeihin, vaan perustaa tuotteensa ihon omiin, oikeisiin tarpeisiin ja toimintoihin.

Laadukkaita ihonhoitotuotteita käyttämällä voi viivästyttää ihon ikääntymisprosessia huomattavasti sekä ennaltaehkäistä yleisimpiä väsymyksen ja vanhenemisen merkkejä, kuten kuivuusryppyjä. Mikäli ongelmiin ei tartu heti tai niitä ei yritä ennaltaehkäistä, jäävät jo tulleet ihomuutokset pysyviksi. Juuri tähän SkinPlan haluaa tarjota ratkaisun: laajan skaalan korkealaatuisia hoitotuotteita, jotka sopivat luonnolliseksi osaksi itsestä huolehtimista.

SkinPlanin aktiiviaineet sisältävät muun muassa tehokkaita AHA-happoja, jotka kuorivat ja uudistavat ihoa syvältä tehden siitä jälleen pehmeän ja kosteuttaville tuotteille vastaanottavaisen. Kaikkien SkinPlan-puhdistusaineiden ja -kasvovesien pH on tasapainotettu, jotta iho saisi hyödynnettyä tehoaineet ihanteellisella tavalla. Kosteuttavien tuotteiden tähtiainesosa on hyaluronihappo, joka sitoo kosteutta ihon pinnalle pitkävaikutteisesti. Lisäksi tuotteiden sisältämät erilaiset vitamiinit, rasvahapot ja keramidit hoitavat ihoa ja viimeistelevät ihonhoitorutiinin.

Suodata