Skinroller

Mikroneulaushoito kotona? Kyllä vain!

Mikroneulaus on saavuttanut huiman suosion kauneushoitoloissa eikä suotta. Mikroneulauksella pystytään tehokkaasti hoitamaan erilaisia iho-ongelmia aina aknearvista selluliittiin. Mikroneulaus paitsi uudistaa ihoa, myös stimuloi kollageenin tuotantoa ihossa ja tehostaa hoitoaineiden imeytymistä. Mikroneulaus onkin erinomainen hoito käytettäväksi yhdessä uudistavien ihonhoitotuotteiden kanssa.

SkinRoller -mikroneulaustela on helppokäyttöinen ihonhoitoväline, jota rullataan iholla keskittyen ongelma-alueisiin. Mikrokokoiset piikit rikkovat ihon pinnan ja aktivoivat ihon uudistumista: iho alkaa korjata itseään ja kollageenin tuotanto kiihtyy. SkinRoller -mikroneulaustelaa on saatavilla eri pituisilla neuloilla. Mitä lyhyempi neula, sitä pinnallisempiin ihovaurioihin tela soveltuu. Pisimmillä neuloilla hoidetaan ihoa muualla kuin kasvoissa, kuten reisissä tai olkavarsissa.

SkinRoller -mikroneulauksesta voi saada avun esimerkiksi arpikudoksen häivyttämiseen, ryppyjen madaltamiseen, ohuen ihon paksuntamiseen, couperosaihon tasoittamiseen, maksaläiskiin, selluliittiin tai raskausarpiin. Tärkeää on, ettei SkinRoller -laitetta käytetä tulehtuneelle tai rikkoutuneelle iholle. Käytön jälkeen iho on suojattava auringolta.

Koe uusi, ihana iho SkinRollerin avulla!