Spiezia

Kaunis iho on terve iho!

Luomu-yrtit ja kukat ovat Spiezian tuotteiden keskiössä. Tarkoitus on ravita kehoa niin sisältä kuin ulkoakin ja siksi Spizian tuotteilla on myös aromaterapeuttinen vaikutus. Spizian saavuttama Soil Association -sertifikaatti takaa, että raaka-aineet ovat sataprosenttisesti luomuviljeltyjä ja näin myös ympäristölle kestävä vaihtoehto. Luonnollisesti Spiezia-tuotteet eivät sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia, parabeeneja tai hajusteita.

Spiezian käyttämät laadukkaat ainesosat takaavat, että tuotteet ovat sopivia myös kaikista herkimmille ihotyypeille. Monet Spiezian hoitotuotteista rauhoittavat ja ravitsevat oireilevaa ihoa sekä auttavat sitä vahvistumaan. Oikeat tuotteet on helppo valita kasvoille, vartalolle ja hyvinvointiin jaetuista ryhmistä. Spiezian tuotteita saa myös valloittavissa, kokonaisvaltaisissa lahjapakkauksissa.

Kylpylätunnelman ei tarvitse maksaa maltaita tai sisältää turhia synteettisiä ainesosia. Spiezia antaa nautintoa kaikille aisteille sekä ennen kaikkea keholle ja mielelle.

Spiezia - kokonaisvaltaisesti!

Suodata