Sprekenhus

Voiko kosmetiikka olla sisustukseen sopivaa? Kyllä!

Laadukkaan kosmetiikan ei tarvitse olla tylsän näköistä. Sprekenhus-tuotteiden keskiössä ovat korkealaatuiset raaka-aineet, todistetut vaikutukset ja upean yksinkertainen pakkaussuunnittelu. Sprekenhusin mielestä ylellisten ja tehokkaiden tuotteiden pitää näyttää myös ulospäin ainutlaatuisilta: siksi koko Sprekenhus-tuotevalikoima on ulkoasultaan yhtenäinen ja graafisen kaunis.

Sprekenhus kuvailee kosmetiikkaansa "ihoterapiaksi": luonnolliset ainesosat ja laboratoriossa valmistetut, toimivat synteettiset raaka-aineet lyövät kättä ihon parhaaksi. Sprekenhus-hiustuotteet sisältävät luomulaatuista, sataprosenttista marokkolaista arganöljyä, joka hoitaa ja ravitsee hiuksia ihanteellisesti. Kaikki ainesosat on valikoitu käsin ja eksklusiiviset tuotteet valmistetaan Norjassa.

Sprekenhus-ihonhoitotuotteista löytyvät jokaiselle iholle tarpeelliset perustuotteet, joiden avulla ihosta tulee pehmeämpi ja kiinteämmän tuntuinen. Pesutuotteet, vartalovoide, kosteuttava vartalovoi ja ihoöljy tekevät ihon hoidosta vaivatonta ja nopeaa. Hiustuotteissa Sprekenhusin monipuolisesta ja laajasta valikoimasta löytyy oma pesutuote niin kuivalle kuin rasvoittuvallekin hiuspohjalle. Lisäksi Sprekenhus tarjoaa laajan valikoiman hiusmuotoilutuotteita.

Lumoudu yksinkertaisen viehättävästä Sprekenhusista!

Suodata