StudioMakeup

Luo taidokas meikki mihin tahansa tilaisuuteen!

Tyylikkäät StudioMakeup-tuotteet sopivat kaikille. Vuonna 2010 perustettu yritys haluaa tuoda ammattilaistasoiset meikit lähelle tavallista kuluttajaa kohtuuhinnoin ja kannustaa jokaista paljastamaan sisäisen meikkitaiteilijansa. Meikki voi olla osa itseilmaisua, jolloin siihen käytettävien välineiden on oltava parhaita mahdollisia.

Ammattilaislaatuiset, runsaspigmenttiset ja miellyttävän tuntuiset StudioMakeup-tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden ansiosta onnistut joka kerta. Mustat, graafiset pakkaukset sopivat jokaiseen meikkipussiin ja vaativalle käyttäjälle sarja tarjoaa erikoistuotteita, kuten tekoripsiä, valokynän, voidemaisia luomivärejä ja pohjustustuotteita. Luo meikki, jossa sinut huomataan!

StudioMakeup-valikoima sisältää meikkituotteet jokaisen tarpeisiin. Suositut StudioMakeup Nudes Palette -luomivärit liukuvat iholla samettisesti ja häivyttyvät vaivattomasti. Tarkalla Line Styler Pen -rajauksella terästät katsetta juuri sopivasti ja tuuheutta tuova Curling Mascara -ripsiväri viimeistelee silmämeikin. Kasvomeikki syntyy joko kosteuttavalla, kevyesti sävyttävällä Smooth Touch -voiteella tai täyden peittävyyden tarjoavalla Perfecting Finish -meikkivoiteella. Poskille, huuliin ja korostuksiin on valittavissa useita upeita sävyjä, jotka herättävät kasvot eloon ja tuovat meikkiin ihanaa hehkua.

Tyylikäs ja näyttävä - StudioMakeup!

Suodata