SUKI

SUKI on rehellistä, läpinäkyvää ja luonnollista ihonhoitoa. SUKI-tuotteet on valmistettu täysin luonnollisista, puhtaista ainesosista. SUKI ei käytä tuotannossaan yleisimpiä allergeeneja, parabeeneja, ftalaatteja, petrokemikaaleja, synteettisiä väri- tai hajusteaineita tai sulfaatteja. Ainesosien hankinnassa suositaan luomua, reilua kauppaa ja paikallista tuotantoa aina kun mahdollista. SUKI pitää kiinni vastuullisuudesta ja minimoi tuotannosta aiheutuneet hiilipäästöt. Monet SUKI-tuotteista ovat vegaaneille sopivia ja joissakin tuotteissa käytetty mehiläisvaha on peräisin tiloilta, joissa ei kohdella mehiläisiä kaltoin.

SUKI yhdistää tuotteissaan tarkan tieteellisen tiedon ja luonnolliset uutteet, joilla on todistettu vaikutus ihoon. SUKIn tutkimustyö takaa, että kaikki merkin tuotteet ovat tehokkaita ja jokaisella ainesosalla on kokonaisuuteen vaikuttava tarkoitus. SUKIn tuotteissa on vallankumouksellinen SSS-teknologia, joka tarkoittaa tasapainotettua, kliinisesti tutkittua ja aktiivisten ainesosien korkeaa pitoisuutta ("strong, safe, stable").

SUKIn ihonhoito on tehokasta juuri tarkoin valittujen ainesosien ansiosta. SUKI-tuotteiden aineosiin kuuluvat muun muassa tulehduksia ehkäisevä salisyylihappo, kuoriva glykolihappo, rauhoittava kaura, silottava A-vitamiini, antioksidanttinen C-vitamiini ja kosteuttava resveratroli.

Tutustu valloittavaan SUKI-ihonhoitoon ja koe luonnollisen ihonhoidon vallankumous!

Suodata