Talika

Silmät ovat sielun peili - pidä niistä siis hyvää huolta! Talikan tuotteet tarjoavat ratkaisun kaikille, joita huolettaa ripsien tai kulmakarvojen vähäisyys, tummat silmänaluset, rypyt, pigmenttimuutokset tai samea iho. Kun silmien ympärys on kunnossa, pääsee katseen loisto esille.

Talikan menestys perustuu yllättävään löytöön. Sotilaiden palovammoja kasviuutteilla hoitanut Danielle Roches huomasi, että voide paitsi paransi silmien läheisyydessä olevat haavat, stimuloi se myös ripsien ja kulmakarvojen kasvua. Näin syntyi Talikan Lipocils-uute, ainutlaatuinen sekoitus kasviperäisiä ainesosia ripsien ja kulmakarvojen hoitoon. Jatkokehityksen myötä Talikan valikoimaan kuuluu myös tuotteita silmänympärysihon ja kasvojen hoitoon.

Kokeile legendaarista Talika Lipocils Eyelash Conditioning Gel -ripsiseerumia tai tuo kulmiin lisää ryhtiä Talika Eyebrow Lipocils Expert The 1 -tuotteella. Talika Instant Beauty -seerumi huolehtii koko kasvojen hehkusta ja Talika Eye Dream antaa silmänympärysiholle kauneusunet. Kuin olisit kerrankin nukkunut koko yön hyvin!

Älä tyydy elämään lyhyiden ripsien kanssa, vaan tee mitä voit ja kokeile upeita Talika-tuotteita!