Teeez

Luo oma yksilöllinen tyylisi, yhdistele ja seikkaile meikkien maailmassa!

Teeez inspiroituu muodin, luonnon ja kulttuurin keitoksesta, lisää tilkan kaaosta ja hämmentää sopan valmiiksi yksityiskohdilla. Yksilöllisyys ja itsensä ilmaisu yhdistettynä huumaavaan vapauteen ja intohimoon ovat Teeezille tunnuksenomaista. Iloinen maailmankatsomus, laadukkaat tuotteet ja erottuva pakkaustyyli ovat yhtä kuin Teeez!

Teeez haluaa olla enemmän kuin vain meikkibrändi. Tuotteidensa voimin se toivoo edistävänsä jokaisen henkilökohtaista ilmaisua ja tavoitteita. Teeez haluaa, että jokainen merkin asiakas tuntee olevansa erityinen, ilmiömäinen ja upea. Teeezin intohimona on yllättää faninsa ja tehdä joka kausi jotain uutta sekä puoleensavetävää. Upeat värit, ennennäkemättömät tekstuurit ja herkulliset designit määrittelevät merkin ideologian täydellisesti: Teeez on avoin kaikelle uudelle, trendikkäälle ja epätavalliselle!

Teeez on erityisen ylpeä jatkuvasti uudistuvista kausikokoelmistaan. Jokainen kokoelma on tarkoin harkittu kokonaisuus, joka kertoo oman tarinansa sekä visuaalisesti että tunteen kautta. Kokoelmiemme inspiraatio on saatu muotinäytöslavoilta, niiden takahuoneista ja katujen trendikkäimmiltä edelläkävijöiltä.

Tartu kokoelmauutuuksiin ennen kuin ne katoavat innokkaiden Teeez-fanien meikkipusseihin -ihastut ikihyviksi!

Suodata