THANK YOU FARMER

THANK YOU FARMER on vuonna 2015 markkinoille tullut korealainen kosmetiikkabrändi, joka on kasvanut globaaliksi yritykseksi vain kolmessa vuodessa. Viennin lisäksi THANK YOU FARMERilla on useita omia kivijalkamyymälöitä eri puolilla maailmaa.

THANK YOU FARMER ansaitsee luottamuksesi korkealaatuisilla tuotteilla, joissa käytetään luonnollisia tehoaineita. Tuotteet eivät kaipaa hienoja mainoksia, sillä niiden sisältö puhuu puolestaan.

''Luonto maksaa maanviljelijän hien ja vain viisas viljelijä tietää, ettei lyhytnäköistä työskentelyä ole, kun ollaan tekemisissä luonnon kanssa.''

Brändin ideologiassa käyttämä vertauskuva maanviljelystä korostaa sen sydämessä olevaa ajatusta, jonka mukaan paras lopputulos syntyy säännöllisellä käytöllä eikä ihonhoidossa ole kyse vain nopeista ratkaisuista ja oikoteistä. Tuotteiden käyttö vaatii pitkäjänteisyyttä, jotta näkyviä ja palkitsevia hoitotuloksia voidaan saada iholla aikaan. THANK YOU FARMER -nimi kertoo jo itsessään yrityksen syvästä kunnioituksesta maanviljelijöiden tekemää aitoa ja rehellistä työtä kohtaan.

Yritys valmistaa ajattomia ihonhoitotuotteita ja panostaa niiden laadukkuuteen. THANK YOU FARMER ei osallistu kosmetiikkamaailman trendeihin. THANK YOU FARMER pitää tuotteidensa lupaukset realistisina ja saa inspiraationsa tuotteisiin luonnosta sekä maanviljelystä. Tuotteissa käytetään yksinkertaisia ja luonnollisia raaka-aineita, joilla haetaan ihon täydellistä tasapainoa. THANK YOU FARMER -tuotteiden tarkoitus on saada kaunis ja terve iho ilman että iho kuormittuisi. Tuotteiden sisä- ja ulkopakkaukset ovat käytännöllisiä sekä tyylikkäitä. THANK YOU FARMER haluaa tuotteillaan täyttää kaikki toiveet kuitenkaan olematta mitään liikaa. Tuotteissa suositaan yksinkertaisia luonnon raaka-aineita, jotka on todettu tutkimuksissa toimiviksi.

THANK YOU FARMER -hoitotuotteet jakautuvat kahteen tuotelinjaan: TRUE WATER ja MIRACLE AGE. TRUE WATER on kosteuttava ja kirkastava ihonhoitolinja, josta löytyy tuotteita hoitonesteestä naamioihin. Senkosteuttavat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. MIRACLE AGE puolestaan on ihon korjaamista tukeva hoitolinja, joka myös tasoittaa ihon pintaa ja tekee siitä pehmeän tuntuisen. Brändin puhdistustuotteet kulkevat erillisenä tuotelinjana ja ne on suunniteltu sopimaan kaikille.

Elevenin valikoimasta löytyy kompakti paketti suosituimpia THANK YOU FARMER -tuotteita, joiden kautta pääset tutustumaan tämän korealaisen kosmetiikkabrändin lumoavaan maailmaan! Tuotteet tekevät mitä lupaavat ja näyttävät myös hyvältä kylpyhuoneessasi.

Lue lisää THANK YOU FARMER -merkistä ja sen tuotteista Elevenin Beauty Magazine -verkkolehdestä.

Tutustu lisää korealaiseen ihonhoitorutiiniin tästä ja nappaa korealaiset ihonhoitovinkit talteen!