The Bearded Man Company

Parta ei ole leikin asia, eikä hyvin hoidettu leukakarvoitus itsestäänselvyys. The Bearded Man Company tietää, mitä parrakas mies tarvitsee.

The Bearded Man Company valmistaa tuotteensa puhtaista, luonnollisista ainesosista. Kaikkia tuotteita on helppo käyttää, mutta lopputulos on silti komea. Harvoin löytää näin pientä juttua, jonka myötä olemuksesta tulee välittömästi skarpimpi!

The Bearded Man Companyn erikoisuus ja ylpeys on Beard Oil -partaöljy, jota saa yli kahdessakymmenessä eri tuoksussa. Riittoisa öljy pehmittää parran ja ravitsee samaan aikaan ihoa. Öljy vähentää ihon kutiamista ja tekee parrasta helpomman muotoilla estäen samalla takkujen syntymistä. Päivittäin käytettynä öljy tukee parran optimaalista kasvua sekä saa sen näyttämään terveeltä ja pehmeältä. Mahtava lopputulos jo parilla tipalla!

Partaöljyn lisäksi The Bearded Man Company valmistaa viiksille ja parroille erityisiä pesutuotteita ja muotoiluvahoja. Erittäin suosittu on viiksien kasvattajalle suunnattu The Bearded Man Company Mustache Kit, joka sisältää hoitotuotteet ja välineet, joita jokainen siistejä viiksikarvoja tavoitteleva tarvitsee.

Simppeli valikoima ja helppokäyttöiset tuotteet. Mies ei tarvitse paljoa, mutta jo muutama tuote tekee ihmeitä. The Bearded Man Company - miehen paras kaveri.

Suodata