The Handmade Soap

Käsintehtyjä, hurmaavan tuoksuisia saippuoita!

The Handmade Soap sai alkunsa perustajakaksikon rakastuttua käsintehtyihin saippuoihin, jotka he löysivät maailmanympärysmatkallaan. He aloittivat testailun kotonaan Irlannissa ja pian saippuoille alkoi löytyä kysyntää myös tuttavapiirin ulkopuolelta. Syntyi The Handmade Soap: laaja valikoima käsityönä tehtyjä saippuoita, vartalovoiteita, pesutuotteita, huulivoiteita, kynttilöitä ja huonetuoksuja. Tänä päivänä The Handmade Soap on Irlannin suosituin luonnollinen kylpytuotesarja.

The Handmade Soap käyttää tuotteissaan ainoastaan luonnollisia, sataprosenttisesti kasveista valmistettuja raaka-aineita. Ainesosat hankitaan tuottajilta, jotka noudattavat kestäviä ja eettisiä periaatteita tiloillaan. Ihanat tuoksut saavat alkunsa kasviuutteista ja yrteistä, joita on satojen vuosien ajan käytetty myös ihonhoidossa. Käsityöläisyys on The Handmade Soapille itsessään arvo, joten jokainen tuote valmistetaan huolella lyhyen toimitus- ja valmistusketjun voimin.

The Handmade Sopin valikoima on laaja ja tarjoaa jokaiselle jotakin. Puutarhurin unelma on tietenkin kauran ja yrttien tuoksuinen Gardener's Soap ja ahkera leipoja ilahtuu The Kitchen Soap -saippuapalasta, jossa tuoksuu jauhettu kahvi ja teepuuöljy. Sisustajalle puolestaan sopii kaunis ja piristävä Grapefruit & May Chang -tuoksukynttilä, joka on tehty luonnollisesta, puhtaasti palavasta soijavahasta.

Tutustu ihanasti kuvioituihin pakkauksiin ja osta itsellesi tai lahjaksi aitoa käsityötä!

Suodata