The Ordinary Direct Acids

Tähän olemme koonneet yhteen kaikki The Ordinaryn kuorivat tuotteet. Valitse muun muassa BHA- ja AHA-happojen välillä.

Kuori The Ordinaryn avulla

Ihoa voi joutua kuorimaan eri syistä. Kun käyttää kuorivia tuotteita on tärkeää käyttää aurinkosuojaa päivän aikana huolimatta vuodenajasta. Tämä minimoi pigmenttiläiskien riskiä.

Suosituimmat The Ordinary -hapot

Direct Acids ovat The Ordinaryn suosituimpia tuotteita. Olet ehkä kuullut The Ordinary AHA 30 + BHA 2 Peeling Solutionista tai The Ordinary blodmaskista, joksika sitä myös kutsutaan? Tuote on saanut nimensä verenpunaisesta väristään.

Toinen suosittu tuote on The Ordinary Glycolic Acid. Tämä ihoa hellästi kuoriva kasvovesi auttaa tekemään ihosta heleämmän ja kirkkaamman näköisen samalla kun sen jatkuva käyttö auttaa silottamaan ihon pintatekstuuria pitkällä aikavälillä.

The Ordinary Lactic Acid löytyy myös useilta toplistoilta. Kyseessä on korkeapitoinen maitohappokuorinta.

Epätasainen ihon rakenne

Onko sinulla epätasainen ihon rakenne? Siinä tapauksessa kuorinta voi olla se mitä ihosi tarvitsee. The Ordinary AHA 30 + BHA 2 Peeling Solution tekee ihosta tasaisemman ja antaa sille valoa. Tämä kuorinta sisältää korkean pitoisuuden happoja. Älä käytä, mikäli sinulla on herkkä iho.

Herkkä iho

Herkkä iho on hyvä totutella vähitelle happoihin. Set Of Actives – Sensitive Skin -paketti sisältää kolme eri tuotetta herkälle iholle. Mandelic Acid antaa kevyen kuorinnan samalla antaen kosteutta. Natural Moisturizing Factors on kasvovoide, joka pitää ihon kosteutettuna koko päivän. B Oil parantaa ihon vastustuskykyä, parantaa hehkua, suojaa vapaita happiradikaleja vastaan ja auttaa pitämään ihon luonnollisen kosteustasapainon.