The ShaveDoctor

The Shavedoctorin takana on tohtori itse, Mark Sproston. Intohimoinen kampaaja-parturi on omistanut uransa miesten parranajolle kouluttaen ammattilaisia perinteisen parranajon menetelmiin ja tarjoten asiakkaille mahdollisuuden opetella käytännössä parranajon tekniikoita. Keskittyminen miesten parturipalveluihin teki Markista tunnetun kampaajapiireissä, ja lopulta Mark sai lempinimen "The Shavedoctor" ("Tohtori Parranajo"). Vuonna 2010 lempinimi päätyi arvoiseensa käyttöön, kun Mark julkaisi sen alla huippuunsa hiotun tuotelinjan.

The Shavedoctor -tuotteet ovat neljän vuoden kehitystyön tulos ja niitä käyttävät ammattilaiset ympäri Englantia. The Shavedoctor on tunnettu ennen kaikkea mukavista koostumuksista, rauhoittavasta vaikutuksesta ja edullisesta hinnasta. Herkällekin iholle sopivat tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai iholle haitallisia kemikaaleja.

Helppokäyttöinen The Shavedoctor -sarja sisältää tuotteen jokaiseen ihonhoidon vaiheeseen. Lisäksi saatavilla on The Shavedoctor Full Monty Shaving Set, joka sisältää kirjaimellisesti koko paketin: tarvittavat tuotteet kasvojen puhdistuksesta parranajon kautta kosteutukseen.

Luota ammattilaiseen ja valitse käyttöösi laadukkaat The Shavedoctor -tuotteet!

Suodata