TIGI Catwalk

TIGI - asennetta hiustenhoitoon!

TIGIn perustajalle Anthony Mascololle tärkeintä on rajojen rikkominen ja jatkuva kehittyminen. Tämä näkyy erittäin hyvin TIGIn kekseliäissä tuotteissa, persoonallisissa pakkauksissa ja aivan uudenlaisissa koostumuksissa. Laaja valikoima on jaettu kolmeen, selkeästi erilliseen tuotelinjaan: TIGI Bed Head, TIGI Catwalk, TIGI S Factor ja TIGI PRO huolehtivat kaikista hiustarpeista upein, tehokkain muotoilu- ja hoitotuottein!

Catwalk by TIGI
Nimensä mukaisesti Catwalk by TIGI on hiustuotesarja, joka on saanut inspiraationsa muotinäytösten takahuoneista. Catwalkin rungon muodostavat erikoistuotteet, superhoitavat pesutuotteet ja helposti käytettävät muotoilutuotteet muodostavat. Catwalk-sarjan suosikkituotteita ovat legendaarinen Oatmeal & Honey -linja, Session Series Work It -hiuslakka ja ihana, täydellisen sliipatun lookin antava Session Series Wet Look Gel -geeli!

Bed Head by TIGI
Bed Head on urbaanin ja seikkailunhaluisen hiusintoilijan sarja! Bed Head tarjoaa innokkaiden fanien käyttöön seksikkäitä muotoilutuotteita, tehokkaita shampoita ja hoitoaineita sekä laajan valikoiman tuotteita pelkästään miesten käyttöön. Ikonisiin tuotteisiin kuuluvat Dumb Blonde -shampoo ja -hoitoaine vaaleille hiuksille, kiharien hiusten ikioma Foxy Curls-linja ja sokerinhuuruinen Sugar Dust -puuteri. Bed Head by TIGI -hiuslakat ovat omaa luokkaansa: valitsit sitten Hard Headin, Masterpiecen tai Oh Bee Hiven, voit olla varma että hiukset talttuvat hetkessä!

S Factor by TIGI
S Factor on TIGIn glamouria tihkuva, seksikäs luksussarja! S Factor -tuotteet sisältävät ainutlaatuisia, tehokkaita ja arvokkaita luonnollisia ainesosia jotka hoitavat ja ravitsevat hiuksia. S Factor tarjoaa täydelliset hoitotuotteet hennoille, elottomille, pörröisille, kuiville, vaurioituneille ja värjätyille hiuksille!

TIGI PRO
TIGI Pro on hiustuotesarja ammattilaisilta ammattilaisille. TIGI RRO -tuotevalikoima sisältää ammattilaislaatuisia hiustenmuotoilulaitteita ja muotoiluun tarkoitettuja apuvälineitä, joiden avulla on helppo toteuttaa salonkilaatuinen lopputulos kotona.

Suodata