Tokalon Swiss Cosmetics

Klassikkomerkin tuotteita jälleen saatavilla!

Tokalon on monelle lapsuudesta tuttu, sveitsiläinen kosmetiikkamerkki, joka on erityisen tunnettu kasvovoiteistaan. Tokalonin historia ulottuu 1900-luvun alkuun, joten vintage-keräilijät voivat bongailla merkin puuterirasioita ja voidepurkkeja kirpputoreilta. Tokalon on yksi Euroopan vanhimmista kosmetiikkamerkeistä, jonka valikoimaan on kuulunut voiteiden lisäksi puutereita, hajuvesiä ja terveystuotteita.

Tokalonin takana on värikäs historia, joka kietoutuu yrityksen perustajan E. Virgil Nealin ympärille. Neal oli amerikkalainen bisnesmies, hypnotisoija ja pankkiiri, joka pakeni hallituksen epäilyjä hypnoosihuijauksista ja väärennetyistä terveystuotteista Ranskaan. Toisen maailmansodan aikana E. Virgil Nealia vainosivat paitsi maanpetturuussyytteet, myös ensimmäisen ja toisen vaimon mystiset katoamiset. Lisäksi hänen isyytensä Xen-poikaan kyseenalaistettiin. Tämän kaiken keskellä Neal onnistui nostamaan Tokalonin yhdeksi Euroopan merkittävimmistä kosmetiikkavalmistajista, jonka brändi on säilynyt näihin päiviin asti. Joidenkin mielestä Neal oli huijari, petturi ja viekas mies kun taas toiset ylistävät hänen bisnesvainuaan, ylellistä aikaa Nizzassa ja innovatiivista mieltään. Niin tai näin, E. Virgil Neal jätti maailmalle perinnöksi Tokalonin - yhä toiminnassa olevan kauneusalan yrityksen.

Tokalonin mieto tuoksu ja miellyttävä koostumus ovat yhtä hurmaavia vielä tänäkin päivänä ja riemastuttavan retrot pakkaukset ilahduttavat ulkonäöllään. Valikoimaan kuuluu voiteiden lisäksi ihania kasvonaamioita eri ihotyypeille. Tuo ihollesi ripaus mennyttä maailmaa ja tutustu Tokaloniin!

Suodata