Treacle Moon

Aito kauneus alkaa sydämestä!

Treacle Moon on ihana, itsenäinen kylpytuotebrändi, jonka kasvun keskiössä ovat ennen kaikkea asiakkaat. Treacle Moon haluaa poiketa muista vastaavista yrityksistä luottamuksella ja uskolla omaan tarinaan, rohkeudella kokeilla uutta ja uskalluksella vaalia asiakasta jokaisen tuotteen kautta. Treacle Moon todella kuuntelee asiakkaitaan ja pyrkii avoimeen keskusteluun kaikkien kanssa: tästä todisteena on muun muassa hauska kännykkäsovellus, jolla voit suunnitella unelmien suihkutuotteesi!

Treacle Moon -valikoima sisältää ihanan tuoksuisia, hauskasti nimettyjä tuotteita käytettäväksi suihkun aikana ja jälkeen. Kylpy- ja suihkugeeli, vartalokuorinta sekä kosteuttava vartalovoi yhdessä tekevät ihosta uskomattoman pehmeän ja sileän tuntuisen. Treacle Moon -tuotteiden upeus on, että voit yhdistellä toisiinsa eri tuoksuja ja luoda oman, huumaavan tuoksukombinaation. Mikäli jokin söpöistä tuoksuista viehättää erityisen paljon, mikään ei estä hankkimasta useampaa tuotetta samassa tuoksussa!

Miten olisi marjaisan kirpeä suukko Raspberry Kissin tapaan tai talvi-illan unelma Warm Cinnamon Nights -suihkugeelin kanssa? Ikuiselle aurinkorantojen vaalijalle My Coconut Island tuo juuri oikean tunnelman ja kotihengetär ilahtuu omenaisesta Warm Apple Pie Hugs -tuoksusta.

Tutustu, ihastu ja sukella Treacle Moonin tuoksumaailmaan!

Suodata