treat my COLOR

Hoida hiusvärisi kuntoon!

Eikö hiustesi väri näytä enää yhtä hyvältä kuin kampaajalta tullessa? Onko hiusten sävy haalistunut merkittävästi tai onko väri taittunut vääränlaiseksi? Onko sinulla punaiset, platinanvaaleat tai pastelliset hiukset, jotka eivät millään pysy kirkkaina pitkään? Kaipaatko hiuksiisi värin lisäksi pehmeyttä ja sileyttä? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen myöntävästi, on treat my COLOR oikea tuote juuri sinulle!

treat my COLOR on väripigmenttiä sisältävä hiusnaamio, joka sopii kaikille hiusväreille vahvistamaan värin eloisuutta ja hiusten kuntoa. Hoitava ja ravitseva koostumus sisältää muun muassa hunajaa, granaattiomenaa, aloe veraa ja karitevoita. Hiuksista tulee paitsi kirkkaamman väriset, myös pehmeän tuntuiset ja syvähoidetut. Hiusten ei tarvitse olla kemiallisesti värjätyt, jotta voit käyttää treat my COLOR -tuotteita: erilaiset sävyt sopivat hyvin piristämään myös luonnollista hiusväriä!

Riittoisaa hoitotuotetta voi käyttää joka pesulla hoitoaineen tapaan tai viikoittaisena tehohoitona. Värivalikoimasta löytyy tarvittava sävy aina hopeasta kultaan ja persikasta violettiin. Hiusnaamio sopii paitsi värin voimistamiseen myös värin taittoon: esimerkiksi violetti taittaa vaaleista hiuksista pois keltaisia vivahteita.

Anna värillesi uusi mahdollisuus ja valitse treat my COLOR!

Suodata