Trind

Trindiltä löydät ratkaisun kaikkiin kynsiongelmiin!

Trind on ammattilaisten valinta käsi- ja jalkahoitoihin. Valikoimaan kuuluvat erinomaiset kynsilakat laajalla värivalikoimalla, lukuisia hoitotuotteita käsien ja jalkojen iholle ja vahvistavia tuotteita kynsille. Trindin kynsilakat sisältävät hoitavia, korkealaatuisia raaka-aineita, jotka saavat kynnet näkyvästi parempaan kuntoon. Kynsistä tulee vahvemmat ja kauniimmat!

Kynnet joutuvat jatkuvasti alttiiksi ympäristön rasituksille. Kynsiin vaikuttaa käsillä tehty työ, ilmasto ja huoneilman kuivuus ja kynsien oma, biologinen tausta. Kynsien kunto vaihtelee myös iän ja hormonien tuomien muutosten vuoksi. Kosteuden puute, repeämät ja liuskoittuminen ovat yleisiä ongelmia suomalaisten kynsissä. Trindiltä löydät ratkaisun mihin tahansa kynsiongelmaan!

Normaaleille kynsille sopivat kirkastava Trind Nail Brightener -aluslakka tai hoitava Trind Caring Base Coat. Halkeileville, heikoille kynsille sopii suosittu korjauskuuri, eli Trind Nail Repair -kynsilakka säännöllisesti käytettynä. Jos kynnet kaipaavat erityistä suojaa ja vahvistusta, on Trind Keratin Nail Protector oikea valinta hoitavaksi lakaksi. Myös käsien iho ja kynsinauhat on hyvä pitää kunnossa kuorimalla kädet säännöllisesti Trind Professional Exfoliating Hand Scrub -kuorinnalla sekä kosteuttamalla ihoa Trind Extra Moisturizing Cuticle Cream -kynsinauhavoiteella ja Trind Hand Repair -käsivoiteella.

Trind - kauniit kynnet, pehmeä iho ja upeat kädet!

Suodata