Une

Tahdotko meikkituotteita, jotka korostavat ihon omaa kauneutta peittämättä sitä? Haluatko, että meikkisi pohjautuu luonnollisille ainesosille? Onko sinulle tärkeää, että meikkiesi valmistaja välittää ympäristöstä ja kunnioittaa luontoa? Mikäli vastasit kaikkiin "kyllä kiitos", on valintasi Une.

Une on valloittava luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tavoitteena on tarjota naisille luonnollista kauneutta korostavia meikkejä. Unen tuotteet myös kunnioittavat luontoa: niiden aineosat ovat peräisin luonnosta ja tuotteilla on ECOCERT-sertifikaatti (kynsilakkoja lukuunottamatta), joka varmistaa niiden luonnonmukaisen alkuperän ja ekologisuuden. Une ei käytä tuotteissaan turhia lisäaineita, kuten parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Une ei myöskään koskaan testaa tuotteitaan eläimillä tai käytä niissä turhia pakkausmateriaaleja.

Miltä Unen uskomattoman kevyet meikit sitten tuntuvat iholla? Eivät miltään! Tuotteiden erittäin kevyet koostumukset takaavat, ettei meikki tuki ihoa tai jätä sille epämiellyttävältä tuntuvaa kalvoa. Taianomaiset meikkituotteet saavat ihon näyttämään luonnollisen tasaiselta ja pehmeältä, minkä lisäksi niiden luonnolliset aineosat hoitavat ihoa ja tekevät siitä ajan myötä entistäkin kauniimman.

Unen mielestä yksinkertainen tuote on paras sekä iholle että luonnolle.

Suodata