Valera

Lisää hippunen sveitsiläistä laatua hiustenmuotoiluun!

Valera on kehittänyt tuotteita hiusten kuivaamiseen ja muotoiluun jo yli 60 vuoden ajan. Pitkä kokemus ja laadukas, sveitsiläiseen tekniikkaan perustuva tuotanto ovat tehneet Valerasta yhden markkinoiden korkealaatuisimmista hiuslaitevalmistajista. Valera-lämpölaitteet ovat hiusta suojaavia ja hoitavia, eikä niiden käyttö vaadi ammattilaisstatusta.

Mitä sitten on kuuluisa sveitsiläinen laatu? Se on tarkkuutta, kekseliäisyyttä, kovaa työtä, luotettavuutta, ajallaan olemista ja perinteikkyyttä. Sveitsiläiset kellokoneistot ja linkkuveitset ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa juuri korkean laatunsa ja kestävyytensä ansiosta. Valera jatkaa tätä samaa perinnettä ja kantaa logonsa sveitsiläistä ristiä ylpeydellä.

Tutustu tehokkaaseen hiustenmuotoiluun ja laitteisiin, jotka todella kestävät käyttöä. Laitteet on suunniteltu yhteistyössä maailman taitavimpien hiusmuotoilijoiden kanssa, joten ne edustavat alansa parhaimmistoa. Myös muotoilulaitteiden sisus on laadukasta työtä ja juuri se tekee Valerasta erityisen.

Suodata