Victorian Candles

Matka alkaa Ranskasta.

Victorian Candles tuo läsnäolevaksi Euroopan sydämessä lepäävän Ranskan: taksimatkat hektisessä Pariisissa, kylmä vuoristotuuli Alpeilla, meren tuoksu eteläisen Ranskan rannikolla... Tämän kaiken voi aistia Victorian Candles -kynttilöistä, jotka välittävät tuoksullaan matkoja, tapaamisia ja kohtaloita. Kynttilöiden tuoksu muuttuu poltettaessa, jolloin kynttilän elinaikana on aistittavissa matkan eri vaiheet alusta loppuun.

Vaikka kaikki alkoi Ranskasta, on Victorian Candles tehnyt matkoja muuallekin ja aistinut paitsi kaupunkeja, myös taidetta, tunteita ja unelmia. Upeiksi sisustusesineiksi sopivat kynttilät on koostettu laadukkaista tuoksunuoteista, joiden avulla voit kokea hajuvesimäisen tuoksumatkan aina alkutuoksusta pohjatuoksuun asti.

Victorian Candles -tuoksukynttilöitä on saatavilla eri kokoisina, tyylisinä ja eri tavoin pakattuina. Ydinvalikoimaan kuuluvat Victorian Candles Roundbox -kynttilät on pakattu kauniiseen pahvipakkaukseen ja isokokoinen kynttilä palaa jopa 45 tuntia. Ylellisempää ulkoasua etsivälle sopivat paremmin koristeelliset Victorian Candles Tasselboxit. Pienemmät, mutta hyvin suositut Victorian Candles Sense Tinbox -tinapurkit sopivat erinomaisesti lahjaksi ja palavat 12 tuntia. Näiden lisäksi vaihteleva Victorian Candles -valikoima sisältää tuoksuja graafisin somistein, luonnosta inspiroituneella puukuviolla ja yksinkertaisen tyylikkäillä eläinkuvioilla.

Valitse omaan sisustukseesi sopivat Victorian Candles -kynttilät ja aloita tuoksumatka kotisohvalta käsin!

Suodata