Vita Liberata

Vita Liberata - ylellinen, tasainen ja kaunis rusketus hetkessä!

Itseruskettavia tuotteita ajatellessa tulee usein mieleen pistävä haju, epämiellyttävä levitys ja laikukas lopputulos. Meillä kaikilla on omat itserusketustraumamme, mutta Vita Liberata tekee niistä lopun. Vihdoinkin raikkaan tuoksuinen, sertifioituja luomuainesosia sisältävä itseruskettava, joka on paitsi helppo levittää myös lopputulokseltaan kauniin tasainen!

Kaikki Vita Liberata -tuotteet kuivuvat heti iholle ja kosteuttavat pitkäkestoisesti. Levityskinnas helpottaa ja nopeuttaa itseruskettavan levitystä olennaisesti, eli nyt myös kotioloissa on mahdollista saada suihkurusketuksen kaltainen, huipputasainen lopputulos. Vita Liberata -tuotteet eivät sisällä hajusteita ja tummuusasteesta riippumatta rusketus haalistuu iholta pois kauniisti.

Vita Liberata -rusketustuotevalikoima tarjoaa runsaasti erilaisia koostumuksia erilaisiin tarpeisiin. Voide on paras valinta silloin, kun haluat tuoda iholle rusketuksen lisäksi kosteutta. Vaahtomaiset tuotteet taas sopivat normaalille iholle eikä niiden nopeasti imeytyvä koostumus jätä iholle tahmaista tunnetta. Erittäin kuivalle iholle suosittelemme rusketuksen alle kosteuttavaa, väritöntä The Body Lotion -voidetta.

Erityistä Vita Liberatassa ovat sen innovatiiviset uutuustuotteet: Kokeile itseruskettavaa Trystal Minerals Self Tanning Bronzing Minerals -puuteria, hoida ihoa itseruskettavalla Luxury Tan Self Tanning Night Moisture Mask -yönaamiolla tai luo iholle jopa kolme viikkoa kauniina kestävä rusketus Luxury Tan pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse -vaahdolla.

Valitse Vita Liberata ja koe nykyaikainen itserusketus!

Suodata