Viva la Diva

Jokaisessa meissä asuu pieni diiva, joka odottaa pääsyä parrasvaloihin!

TEHTÄVÄMME

Viva La Diva on heille jotka haluavat näyttää luovuutensa ja persoonallisuutensa meikin avulla! Viva La Diva on yhtä lailla trendejä, luovuutta ja villiä leikkiä. Upea tyyli syntyy kaikkien näiden yhdistelmästä ja ripauksesta asennetta. Diivan tie on päällystetty glitterillä, sateenkaaren väreillä ja murskatuilla sydämillä. Meidän tehtävämme on johdattaa jokainen oman tiensä alkuun ja antaa välineet itsensä rajoittamattomaan toteuttamiseen!

OLIPA KERRAN

Viva La Divan tausta on Ruotsin Tukholmassa, jossa oli vuosisadan vaihtuessa jäytävä puute erikoisista ja laadukkaista meikeistä. Tämän oli muututtava, sillä jokaisella on oikeus olla tyyliltään niin yliampuva, pröystäilevä ja liioitteleva kuin mahdollista! Tänä päivänä Viva La Diva mahdollistaa kokeilut sumuisilla ja tummilla silmämeikeillä, turkoosilla huulipunalla ja graafisilla rajauksilla. Joskus myös luonnollinen ja lähes meikitön look voi olla todellinen kannanotto - Viva La Diva tarjoaa välineet ihan kaikkeen.

TARINA ON VASTA ALUSSA

Liity uskomattomien diivojen joukkoon ja muodosta oma tyylisi Viva La Divan upeilla tuotteilla! Takaamme, että uskalias tyyli ja päättäväinen asenne kannattaa aina.

Suodata