Wam Eko

Wam Eko valmistaa luonnomukaisia ihon- ja vartalonhoitotuotteita sekä tuoksukynttilöitä. Yritys sijaitsee Ruotsin Västervikissä, jossa tuotteet myös valmistetaan. Wam Ekon takana on luonnolliseen kosmetiikkaan hurahtanut nuoripari, Adam ja Sarah Mosbah. Adam toimii yrityksen pääkemistinä ja hänellä on yli 12 vuoden kokemus ihonhoitoalalta ympäri maailmaa.

Wam Ekon perusajatus on pitää ihosta, suurimmasta elimestämme ja suojastamme, parasta mahdollista huolta. Luonnon öljyt ja uutteet ovat vitamiinipitoisia ja täynnä hoitavia ainesosia, jotka ovat juuri sitä mitä iho tarvitsee. Wam Eko valitsee näistä ainesosista parhaat ja valmistaa niistä kaikkien iholle sopivia tuotteita. Raaka-aineeksi käyvät niin kasvit, siemenet, pähkinät kuin hedelmätkin. Pienissä erissä valmistettavien tuotteiden laadunvalvonta on helppoa ja tasaisuuden varmistaminen vaivatonta.

Wam Ekon erottaa muista ekologisista brändeistä se, että tuotteissa ei käytetä lainkaan vettä! Tämä tekee tuotteista täyteläisiä ja erittäin ravitsevia, eikä niitä tarvitse käyttää runsaita määriä kerralla.

Tutustu upeaan Wam Ekoon ja poimi valikoimasta omat, luonnolliset suosikkisi!

Suodata