Waterclouds

Skandinaavisille hiuksille - rakkaudella! Waterclouds on ruotsalainen hiustuotemerkki, jonka on kehittänyt joukko hiusalan ammattilaisia. Kaikki Waterclouds-tuotteet valmistetaan Ruotsissa ja ne on kehitetty erityisesti skandinaavisille ja pohjoismaisille hiustyypeille. Luonnolliset, aktiiviset ainesosat ovat tärkeä osa tuotekehittelyä ja Waterclouds haluaa tarjota kuluttajille lähellä valmistettuja hiustuotteita, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Kaikki Waterclouds-tuotteet ovat parabeenittomia.

Watercloudsin ainesosavalikoimaan kuuluvat erilaiset öljyt kuten lakansiemen-, macadamia-, argan- ja manteliöljy. Kasviperäiset öljyt sisältävät runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, jotka ravitsevat hiuksia syvältä ja tuovat niihin kiiltoa, pehmeyttä ja käsiteltävyyttä. Merilevä ja merestä saatavat mineraalit antavat hiuksille kosteutta, elastisuutta ja kestävyyttä sekä poistavat sähköisyyttä. Guarana ja bambu-uute tekevät hiuksista tuuheat, vahvat ja kiiltävät. Erilaiset proteiinit, kuten manteli-, vehnä- ja silkkiproteiini, toimivat hiuksen vaurioiden korjaajina ja pinnan silottajina. Nämä ja monet muut luonnolliset ainesosat tekevät Waterclouds-tuotteista ainutlaatuisen ihania ja tehokkaita!

Testaa ruotsalaista osaamista ja kokeile parhaiten sinulle sopivaa Waterclouds-tuotelinjaa! Omat tuotteet löytyvät valikoimasta niin vaurioituneille, värjätyille, vaaleille kuin hennoillekin hiuksille sekä herkälle päänahalle. Myös miehille on omat Waterclouds The Dude -tuotteensa.

Suodata