Wet n Wild

Wet n Wild - huippulaatua pikkurahalla!

Meikkaamisen tulee olla helppoa, hauskaa ja värikästä eikä sen kuulu kuluttaa kukkaroa tarpeettomasti. Wet n Wild on jo vuodesta 1979 tarjonnut amerikkalaisille edullisia meikkejä ja vihdoin saamme brändin kulttituotteita myös Suomeen!

Wet n Wild haluaa tarjota tuotteita jokaiselle naiselle (ja miehelle!) huolimatta iästä, ihonväristä tai taloudellisesta tilanteesta - Wet n Wildilta löytyy tuote ihan jokaiselle. Wet n Wild luo jatkuvasti yhteistyökampanjoita julkkisten, näyttelijöiden ja muusikoiden kanssa osoittaakseen, että kuka tahansa voi nauttia laadukkaista tuotteista niiden hinnasta riippumatta. Lisäksi Wet n Wild on valloittanut ammattilaisten meikkipakit: Wet n Wild -tuotteen voi bongata melkein minkä tahansa elokuvan, mainoksen tai muotinäytöksen taustajoukoista!

Wet n Wild on paitsi erittäin suosittu, myös todella palkittu merkki. Allure, Cosmopolitan, Good Housekeeping ja Temptalia ovat vain osa Wet n Wildin tuotteita palkinneista tahoista. Lisäksi merkin huipputuotteiden myynti on uskomatonta: tiesitkö, että yksi Wet n Wildin musta kajalkynä ostetaan joka 20. sekunti?

Halpa hinta ei suinkaan tarkoita huonoa laatua, vaan päin vastoin. Wet n Wild -tuotteet ovat tunnettuja runsaspigmenttisyydestään, helppokäyttöisyydestään ja riittoisuudestaan. Tutustu ja ihastu!

Suodata