Xlash

Oletko kyllästynyt ripsipidennyksiin, tekoripsiin ja paakkuuntuviin, mukamas tuuheuttaviin ripsiväreihin? Ratkaisu on lähellä!

Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumi sekä Xlash Pro Eyelash Serum -ripsiseerumi ovat suureen suosioon nousseita kosmetiikkakeksintöjä, jotka auttavat todistetusti ripsiä kasvamaan täyteen mittaansa turvallisesti ja luonnollisesti. Ruotsalainen Xlash on tehnyt uraauurtavaa tutkimustyötä, jonka päätteeksi yritys loi suuren suosion saavuttaneet seerumit. Ainutlaatuiset ripsiseerumit stimuloivat ripsen karvatuppea ja tukevat ripsen luonnollista kasvukiertoa. Ripsistä tulee pidemmät, vahvemmat ja tummemmat vain muutamassa viikossa! Xlash antaa todistetusti jopa 30-40% pidemmät ripset.

Xlash-tuoteperhe sisältää legendaaristen ripsiseerumeiden lisäksi myös muita tehokkaita tuotteita. Xbrow Eyebrow Serum on kasvua lisäävä tehotiiviste kulmakarvoille ja Xlips Lip Plumper puolestaan pullistaa huulia. Xlash Fiber -kuidut ja Xlash Mascara -ripsiväri tukevat ripsiseerumin käyttöä ihanteellisesti.

Sano hyvästit tymäköille ripsiliimoille ja heitä kaikenlaiset pidennykset menemään - Xlash on täällä!

Lue INSPIROIDU-sivumme artikkeli: Xlash – kuvat ennen ja jälkeen käytön 

Suodata