Zarkoperfume

Zarkoperfume tunnetaan ainutlaatuisista tuoksuista, jotka on kehitetty pohjoismaisille naisille ja miehille. Zarkoperfumein takana on tanskalainen parfymööri Zarko Ahlmann Pavlov, joka vuonna 2008 päätti toteuttaa unelmansa ja alkoi opiskella taitoa luoda tuoksuja. Zarkolla on erityinen intohimo molekyylien fuusion suhteen, mutta samalla myös suuri intohimo pohjoismaisiin maisemiin ja sen kauniisiin tuoksuihin, joista löytyy hienovaraisia yksityiskohtia.

Zarko Pavlov on "taiteilija ja parfymöörii", ja hän on kehittänyt hienostuneita laatuhajuvesiä, jotka sopivat pohjoismaiseen temperamenttiin. Zarkon hajuvedet tehdeen käsityönä Tanskassa omassa laboratoriossaan, ja ne on suunnattu sekä naisille että miehille.

Zarko on hyvin avoin henkilö ja haluaa mielellään kertoa hajuvesiensä luomisprosesseista sekä hajuvesien takana olevista molekyyleistä. Jokainen hajuvesi tuoksuu eri ihmisillä erilaiselta, riippuen siitä, miten tuoksu integroituu ihomme kanssa. Tämä tarkoittaa testaamista ja kokeilemista. Itse asiassa Zarko suosittelee, että testaat tiettyä tuoksua koko päivän, ennen kuin voit arvioida, onko se todella oikea tuoksu sinulle.