Zoya

Universumin kaikki sävyt... Tai ainakin melkein!

Zoyan henkeäsalpaavan upeat kynsilakat ovat paitsi koostumukseltaan ja väreiltään ylivertaisia, myös myrkyttömiä. Merkin kynsilakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä, formaldehydihartsia, dibutyyliftalaattia tai kamferia. Ammattilaislaatuiset kynsilakat on suunniteltu kynsiteknikkojen avulla, jolloin ne toimivat ihanteellisesti myös kotikäytössä.

Tiesitkö, että jokainen Zoya-lakka on nimetty tietyn naisen mukaan? Värisävyjä valikoimasta löytyy sadoittain ja koostumus vaihtelee kiillottomasta mattapinnasta taianomaisiin PixieDust-sokerilakkoihin. Sävyvalikoimaan tuovat vaihtelua kausikokoelmat, joita ilmestyy vuosittain useita ja joiden lakoilla on yhteinen teema. Zoya-lakat ovat voittaneet lukuisia palkintoja sekä aikakauslehdiltä että kauneusalan isoilta toimijoilta, jotka ovat kiitelleet erityisesti Zoyan pitkäkestoisuutta ja upeaa lopputulosta.

Zoya-manikyyrista tulee entistäkin kestävämpi kun käytät apuna merkin Anchor-aluslakkaa ja Armor-päällyslakkaa. Valikoimasta löydät lisäksi kynsilakanpoistoaineen ja ihania pakkauksia, jotka sisältävät useamman lakan kokonaisuuden. Löydä omat suosikkisi ja tee kynsistäsi kauniit!

Suodata