Britney Spears
Fantasy EdP

(15 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
22,90 € * Suos. hinta 34,50 €
22,90 € * Suos. hinta 34,50 €
Variantti : EdP 30 ml
Tuotetiedot

Britney Spears Fantasy EdP on kuin entisaikojen taianomainen rakkausrohto, jonka makeus viettelee kenet tahansa. Kiusoitteleva tuoksu lumoaa, leikkii ja vie juhlat aivan uudelle tasolle!

Tuoksutarina alkaa punaisten litsien, kultaisen kvittenin ja kiivin lumoavilla nuoteilla edeten leikittelevään tavoitteluun, jota kuppikakkujen, jasmiinin terälehtien ja suklaaorkidean sävyt säestävät. Taianomaisesti vangitseva viettelys kulminoituu kermaisen myskin, lumotun iiriksen ja sensuelleihin puun vivahteisiin.

Lanseerattu 2005.

Tuoksu

Alkutuoksu
Punainen litsi, kultainen kvitteni ja kiivi.

Sydäntuoksu
Kuppikakku, jasmiinin terälehdet ja suklaaorkidea.

Pohjatuoksu
Kermainen myski, lumottu iiris ja sensuelli puu.

Tuotenumero: 0477
Ainesosat

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Water (Aqua), Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate.

Katso lisää vastaavia kuin Fantasy

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut