Cailyn Cosmetics
Cailyn Dizzolv'it Makeup Melt Cleansing Balm

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 g
Tuotetiedot

Cailyn Dizzolv'it Makeup Melt Cleansing Balm on hellävarainen puhdistusvoide, joka auttaa irroittamaan iholta meikin ja epäpuhtauden. Ihon lämmöstä sulava, syväpuhdistava koostumus sisältää hoitavia antioksidantteja sekä ihoa kosteuttavaa aloe veraa ja kehäkukkaa. Ylellinen puhdistusvoide jättää iholle puhtaan, raikkaan ja heleän lopputuloksen.

  • Poistaa jopa vedenkestävän meikin

Tuotenumero: 61714
Käyttö

Hiero pyörivin liikkein kasvojen iholle saadaksesi voiteen sulamaan ja muuttumaan öljyksi. Huuhtele iholta lämpimällä vedellä.

Ainesosat

Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Aqua,Parfum,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Ethylhexylglycerin,Polyethylene,Cetyl Ethylhexanoate,Calendula Officinalis Flower Extract,Olea Europaea Fruit Oil,Carica Papaya Fruit Extract,Vaccinium Myrtillus Fruit Extract,Punica Granatum Fruit Extract,Saccharum Officinarum Extract,Acer Saccharum Extract,Resveratrol,Citrus Limon Fruit Extract,citrus aurantium dulcis fruit extract,Peg-20 Glyceryl Triisostearate,PEG-10 Isostearate,Thuja Orientalis Leaf Extract,Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract,Malpighia Glabra Fruit Extract,Yellow 6 [CI 15985],Red 33 [CI 17200]

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Cailyn Dizzolv'it Makeup Melt Cleansing Balm

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut