search

Cattier Sublime Alchimie - Multi-Use Dry Oil

Kerro ystävälle
Cattier Sublime Alchimie - Multi-Use Dry Oil on monikäyttöinen kuivaöljy, joka sekä kosteuttaa, ravitsee että kaunistaa ihoa ja hiuksia. Luonnonmukaisen kuivaöljyn hienojakoinen, silkkinen koostumus imeytyy nopeasti ja luo suojaavan kerroksen, joka e… Lue täältä lisää

Cattier Sublime Alchimie - Multi-Use Dry Oil

Cattier Sublime Alchimie - Multi-Use Dry Oil on monikäyttöinen kuivaöljy, joka sekä kosteuttaa, ravitsee että kaunistaa ihoa ja hiuksia. Luonnonmukaisen kuivaöljyn hienojakoinen, silkkinen koostumus imeytyy nopeasti ja luo suojaavan kerroksen, joka ei tunnu rasvaiselta.

Luonnonmukaisten öljyjen yhdistelmään pohjautuva kuivaöljy auttaa ehkäisemään ihon kuivumista sekä pehmentämään ihoa ja tekemään siitä sileämmän tuntuisen. Kuivaöljy auttaa myös vahvistamaan hiuskuituja ja tuomaan hiuksille sekä pehmeyttä että kiiltoa.

Luonnonmukainen kuivaöljy sisältää mm. anti-age-vaikuttista, pehmentävää ja ravitsevaa arganöljyä. Jojobaöljy kosteuttaa ja pehmentää sekä ihoa että hiuksia ja lisää samalla hiusten kiiltoa ja käsiteltävyyttä. Auringonkukkaöljy ravitsee ja kosteuttaa teepensasöljyn runsaasti omega-6-rasvahappoja sisältävän koostumuksen tuodessa iholle ja hiuksiin rasvattoman tunnun. Kuivaöljyssä on lämpimän aurinkoinen tuoksu.

  • Luonnonmukainen kuivaöljy
  • Kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoon
  • ECOCERT-sertifioitu
  • 100% luonnonmukainen koostumus
  • 59.9% luomulaatuisia ainesosia

Koko: 100 ml

Käyttö

Levitä kuivaöljyä kasvoille ja vartalolle ravitaksesi ihoa. Vältä kuivaöljyn käyttöä silmänympärysiholla. Käytä kuivaöljyä hiuksissa ennen hiustenpesua tuomassa hiuksille suojaa tai hiustenpesun jälkeen ravitsemassa hiuksia.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää