Cicamed
ASD

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 3-IN-1 Active Spot Treatment 15 ml
Tuotetiedot

Cicamed ASD 3-in-1 Active Spot Treatment on kolmivakutteinen täsmätuote, joka auttaa pääsemään epäpuhtauksista eroon nopeasti. Tehokkaasti vaikuttava tuote myös ennaltaehkäisee epäpuhtauksien aikaansaamia arpia ja pigmenttimuutoksia.

2% salisyylihappoa sisältävä tuote on ruotsalaisten plastiikkakirurgien ja ihoterapeuttien suosittelema.

  • Kaikille ihätyypeille

Koko: 15 ml

Tuotenumero: 42068
Käyttö

Levitä tuotetta suoraan epäpuhtauksille. Voide sopii päivittäiseen käyttöön.

Suojaa iho auringolta käyttäessäsi tuotetta. Jatka ihon suojaamista vielä viikko tuotteen käytön jälkeen. Vältä tuotteen joutumista silmiin, suuhun tai vaatteisiin. Lopeta tuotteen käyttö, mikäli iholla ilmenee ärsytystä.

Ainesosat

Glycerin,Potassium Sorbate,Potassium Hydroxide,Glyceryl Stearate,Caprylic/Capric Triglyceride,Tocopherol,Aqua,Retinyl Palmitate,Xanthan Gum,Squalane,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,Cetearyl Alcohol,Glycolic Acid,Panthenol,Glyceryl Laurate,Niacinamide,Polysorbate 60,Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,Salicylic Acid,Allantoin,Glyceryl Oleate,Zinc Oxide,Simmondsia Chinensis Seed Oil,Sodium Phytate,Hamamelis Virginiana Leaf Extract,Alcohol Denat,Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein,DIMETHICON,Aloe Barbadensis Leafe Juice

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin ASD

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut