Cicamed
Organic Science Collagen Boost Mask

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Cicamed Organic Science First Aid Collagen Boost Mask

Cicamed Organic Science First Aid Collagen Boost Mask on ihoa välittömästi heleyttävä ja napakoittava kasvonaamio, joka auttaa tehostamaan ihon kollageenin muodostumista. Anti-age-vaikutteinen kasvonaamio sopii erityisesti käytettäväksi samealla ja ikääntyvällä iholla.

Yrttejä, vitamiineja ja merilevää sisältävä kasvonaamio stimuloi ihon kollageenin uudistumista sekä häivyttää kasvoilta juonteita ja ryppyjä. Kofeiini antaa iholle elinvoimaa ja heleyttä. Q10- ja E-vitamiini sekä viinirypäleensiemenuute tuovat iholle antioksidanttista suojaa ikääntymistä vastaan. Appelsiinin, sitruunan ja greipin eteeriset öljyt tehostavat ihon energiatasoa ja parantavat sen mikroverenkiertoa.

  • Heleyttää ja npapakoittaa ihoa välittömästi
  • Samealle ja ikääntyvälle iholle
  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä runsas kerros naamiota kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Älä huuhtele. Jos ihosi on kuiva, levitä tuotteen päälle lopuksi vielä kosteusvoidetta.

Käytä kasvonaamiota kaksi kertaa viikossa anti-age-tehohoitona tai meikin alla saadaksesi todellisen kasvoillesi todellisen Hollywood-hehkun.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) Organic/Neutral Certified Ingredients.(2) Natural Origin.

Tuotenumero: 56691
Käyttö

Levitä runsas kerros naamiota kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Älä huuhtele. Jos ihosi on kuiva, levitä tuotteen päälle lopuksi vielä kosteusvoidetta.

Käytä kasvonaamiota kaksi kertaa viikossa anti-age-tehohoitona tai meikin alla saadaksesi todellisen kasvoillesi todellisen Hollywood-hehkun.

Ainesosat

Potassium Sorbate,Citric Acid,Sodium Benzoate,Benzyl Alcohol,Tocopheryl Acetate,Sorbic Acid,Caffeine,Panthenol,Salicylic Acid,Ubiquinone,Squalene,Thioctic Acid,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil(1),Linalool(2),Camellia sinensis(1),Vaccinium myrtillus extract(1),Saccharum officinarum extract(1),Citrus aurantium fruit extract(1),Citrus medica limonum fruit extract(1),Acer Saccharum (Sugar maple) Extract(1),d-Limonene(2),Sclerotium gum(2),Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract(2),Citral(1),Betaine monohydrate(1),Cetearyl Olivate(1),Sorbitan Olivate(1),Tocopherol(1),Aqua(1),Aloe barbadensis leaf juice(1),Alcohol denat(2),Glycerin (veg)(2),Hydrolyzed Rhizobian Gum(1),Vitis Vinifera Seed Oil(1),Hamamelis Virginiana Leaf Extract(1),Aesculus Hippocastanum Seed Extract(1),Sodium Hyaluronate Crosspolymer,Silybum Marianum Seed Oil(1),Lactic acid(1),Algae Extract(1),Plantago Lanceolata Leaf Extract(1),Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract(2),Citrus Grandis Peel Oil(1),Citrus Limonum Peel Oil(1)

Katso lisää vastaavia kuin Organic Science Collagen Boost Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut