Clarins
Face Treatment Oil Santal

(6 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
39,90 € Suos. hinta 42,95 €
39,90 € Suos. hinta 42,95 €
Variantti : Oil Santal 30 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Santal Treatment Oil on miellyttävän rauhoittava kasvoöljy, joka sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Öljy sisältää 100 % puhtaita kasviuutteita, kuten santelipuun, kardemumman ja laventelin eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat kuivaa, ärtynyttä tai rasittunutta ihoa. Hasselpähkinäöljy pehmentää, antaa silottavan vaikutuksen ja vähentää punoitusta. Öljy auttaa myös vastustamaan kosteuden menetystä ja juonteiden syntymistä.

• rauhoittava ja pehmentävä kasvoöljy
• rauhoittaa kuivaa, ärtynyttä tai rasittunutta ihoa
• kuivalle tai erittäin kuivalle iholle
 

 

Tuotenumero: 2944
Käyttö

Levitä kasvoöljyä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin ihon ollessa vielä kostea Clarins Toning Lotion -kasvoveden jäljiltä. Vältä tuotteen käyttöä silmänympärysiholla. Jos iho tuntuu liian öljyiseltä, poista ylimääräinen kasvoöljy painelemalla se hellästi kasvopaperiin.

Ainesosat

CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD) OIL, ELETTARIA CARDAMOMUM SEED OIL, CARUM PETROSELINUM (PARSLEY) SEED OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, LINALOOL, LIMONENE, PARFUM/FRAGRANCE, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, FARNESOL [V1233D1] *Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

Katso lisää vastaavia kuin Face Treatment Oil Santal

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut