search

eleven club

Eleven Club

Asiakasklubin jäsenenä keräät rahanarvoisia pisteitä jokaisesta meillä tekemästä ostoksestasi. Voit käyttää keräämiäisi pisteitä tulevilla ostokerroillasi. Pisteiden määrä määräytyy ostoksistasi maksamasi loppusumman mukaan alennuksien ja mahdollisten käytettyjen pisteiden jälkeen. Voit itse päättää, kuinka paljon kerryttämistäsi pisteistä tahdot ostokerralla käyttää. Näet pistesaldosi aina Omalta sivultasi ja kassalla kun olet kirjautuneena sisään käyttäjätunnuksellasi. Asiakasklubiin kuuluminen on aina ilmaista eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään.

Saat tekemistäsi ostoksista 2 % ostohyvityksen pisteiden muodossa. Jokainen meillä käyttämäsi sentti vastaa yhtä pistettä ja pisteitä kerryttämällä siirryt automaattisesti ylemmällä klubitasolle.

Ostaessasi esimerkiksi 10 eurolla saat 1000 pistettä, jotka vastaavat maksaessasi 0,20 euroa.

Tuotearvostelut

Pidämme asiakkaidemme mielipiteitä ja tuotteiden käyttökokemuksia tärkeinä, minkä vuoksi kuulemme mielellämme, mitä mieltä olet kokeilemistasi tuotteista ja kenelle niitä suosittelisit. Voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun on sinun oltava kirjautuneena sisään klubitilillesi. Palkkioksi kirjoittamastasi ja sivustollamme julkaistusta tuotearvostelusta saat 500 klubipistettä. Jotta tuotearvostelu voidaan hyväksyä julkaistavaksi sivulla, on siihen täytettävä seuraavat tiedot:

  • Tuotteen arvosana (1-5)
  • Arvostelun kirjoittajan nimi tai nimimerkki
  • Tuotearvostelun otsikko
  • Arvostelu tuotteesta (50-500 merkkiä)

Asiakkuustasot

Elevenin asiakasklubissa on kolme asiakkuustasoa. Mitä enemmän keräät pisteitä, sitä korkeamalle tasolle pääset ja sitä parempia etuja saat. Voit aina käyttää keräämäsi pisteet haluamiisi kosmetiikkatuotteisiin. Loistavaa, vai mitä?

  • beauty.Member (0-24,999 pistettä)
  • beauty.Expert (25,000-49,999 pistettä)
  • beauty.Royal (yli 50,000 pistettä)

Asiakkuustaso määräytyy viimeisten 12 kuukauden aikana tehtyjen ostosten loppusummien yhteenlasketun arvon mukaan. Kun klubilaisena keräät pistetasolle vaadittavan pistemäärän, nouset automaattisesti seuraavalle tasolle. Asiakkuustaso on voimassa kalenterivuoden loppuun asti ja aina seuraavan kalenterivuoden ajan. Jos et tuona aikana tee ostoksia asiakkuustasolla pysymiseen edellytettävää pistemäärää, siirretään sinut automaattisesti alemmalle tasolle. Asiakastasosi voi laskea korkeintaan yhdellä tasolla vuodessa.

Klubitarjoukset

Rajoitetun ajan voimassa olevat klubitarjouksemme koskevat kaikkia niitä klubilaisia, joiden asiakkuustaso oikeuttaa etujen käyttämiseen. Ylemmillä asiakkuustasoilla oleville asiakkaille tarjotaan eksklusiivisia alennuksia, jotka he pystyvät hyödyntämään tehdessään tilauksen ollessaan sisäänkirjautuneena asiakastililleen. Eleven pidättää oikeuden hintojen muutoksiin ja tuotteiden loppumiseen varastosta.

Kuinka voin liittyä Eleven Club -asiakasklubiin?

Voit liittyä asiakasklubiin rekisteröitymällä siihen täällä. Voidaksesi rekisteröityä on sinulla oltava voimassa oleva sähköpostiosoite. Sinun tulee lisäksi olla 18-vuotias.

Onko Eleven Club -asiakasklubiin kuuluminen tai liittyminen maksullista?

Asiakasklubi on täysin ilmainen eikä siihen kuuluminen velvoita mihinkään. Asiakasklubista on myös mahdollista erota koska tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuinka pisteitä kertyy?

Elevenin asiakasklubin jäsenenä keräät jokaisesta meillä tekemästäsi ostoksesta pisteitä, joita voit käyttää uusia ostoksia tehdessäsi. Pisteiden määrä määräytyy ostosten loppusumman mukaan alennusten ja mahdollisten käytettyjen klubipisteiden vähentämisen jälkeen. Jokainen käyttämäsi sentti vastaa yhtä sinulle kertyvää pistettä. Kerättyjä pisteitä on mahdollista käyttää uusia ostoksia tehdessäsi haluamasi määrä. Näet pistesaldosi aina Omalta sivultasi sekä kassalla ollesssasi kirjautuneena sisään.

Olen ostanut aiemmin Eleveniltä, miksi en ole saanut klubipisteitä?

Eleven Club -asiakasklubi on lanseerattu maaliskuussa 2017 ja vasta klubin lanseerauksen jälkeen omalla asiakastillä kirjautuneena tehdyt ostokset on voitu kirjata asiakkaan ostohistoriaan kerryttämään pisteitä. Ennen klubin lanseerausta tehtyistä ostoksista ei ole tämän vuoksi voinut saada pisteitä.

Mitä klubitasot tarkoittavat?

Elevenin asiakasklubissa on kolme klubitasoa. Mitä enemmän pisteitä kerrytät, sitä korkeammalle tasolle nouset ja sitä paremmista asiakkuuseduista pääset hyötymään. Voit myös aina käyttää klubipisteitäsi uusien tuotteiden hankintaan.

Klubijäsenyyden lopettaminen

Eleven Club -kanta-asiakkaan on mahdollista irtisanoutua asiakasklubista halutessaan koska tahansa. Asiakas voi irtisanoutua klubista kirjautumalla omalle käyttäjätililleen ja valitsemalla välilehden "Omat tietoni". Sivun alareunassa on kohta "Haluan poistaa tilini". Merkitse rasti ruutuun ja kirjoita avautuvaan ruutuun sähköpostiosoitteesi, jota käytät asiakastilille kirjautuessasi. Paina tämän jälkeen "Päivitä". Lisätietoja klubijäsenyyden lopettamisesta saat ottamalla yhteyttä Elevenin asiakaspalveluun.

Elevenillä on myös oikeus irtisanoa asiakas asiakasklubista väärinkäytösten seurauksena. Mikäli klubin jäsen ei ole tehnyt käyttäjätunnuksellaan ostoksia verkkokaupasta 24 kuukauteen päättyy klubijäsenyys automaattisesti ja kertyneet pisteet mitätöityvät.

Mikäli sinulla tulee lisää kysyttävää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää