Collistar
Evening Foundation + Primer SPF 15 24h Perfect Skin

(6 Arvostelut)
Vain 1 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,90 € Suos. hinta 25,95 €
17,90 € Suos. hinta 25,95 €
Variantti : Avorio 35 ml
Tuotetiedot

Collistar Evening Foundation + Primer SPF 15 24h Perfect Skin

Collistar Evening Foundation + Primer SPF 15 24h Perfect Skin yhdistää meikkivoiteen peittävyyden ja pohjustustuotteen kyvyn tasoittaa ihon pintaa. Tuotteen peittävä koostumus levittyy iholle kauniisti ja luo sille pitkäkestoisen, jopa 24 tuntia kestävän meikkipohjan.

  • SPF 15

Koko: 35 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 57213
Ainesosat

Mica,Ethylhexyl Methoxycinnamate,Glycerin,Dimethicone,Potassium Sorbate,Butylene Glycol,BHT,Phenoxyethanol,Tocopherol,Phenyl Trimethicone,Silica,Magnesium Sulfate,Aqua,Parfum,Xanthan Gum,Sodium Benzoate,Disodium EDTA,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Tin Oxide,Octyldodecyl Stearoyl Stearate,Cetyl Dimethicone,Isododecane,Trimethylsiloxysilicate,Disteardimonium Hectorite,Lauroyl Lysine,Sodium Dehydroacetate,Methicone,CI 77499,Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer,Hydrogenated Castor Oil,Boron Nitride,HDI/Trimethylol Hexllactone Crosspolymer,CI 77491,CI 77492,CI 77007,Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone,Polyglyceryl-3 Diisostearate,Oleanolic Acid,Enantia Chlorantha Bark Extract,Fomes Officinalis Extract,hydrogenated polycyclopentadiene,octyldecanol,May Contain: CI 77891

Katso lisää vastaavia kuin Evening Foundation + Primer SPF 15 24h Perfect Skin

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut