search

Collistar
Lip Primer

Kerro ystävälle
Collistar Lip Primer on kätevä huulimeikinpohjustustuote, joka parantaa meikin kestoa. Puikkomaisen tuotteen hoitava koostumus sisältää kosteuttavaa ja suojaavaa E-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka pehmentävät ja täytelöittävät huulia. Huulia si… Lue täältä lisää

Collistar Lip Primer

Collistar Lip Primer on kätevä huulimeikinpohjustustuote, joka parantaa meikin kestoa. Puikkomaisen tuotteen hoitava koostumus sisältää kosteuttavaa ja suojaavaa E-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka pehmentävät ja täytelöittävät huulia. Huulia silottavan puikon vahat luovat huulien iholle tasaisen pinnan, jolle meikki levittyy kauniisti.

  • Parabeeniton

Koko: 2 ml

Käyttö

Levitä pohjustustuotetta huulille ennen huulimeikkiä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Collistar Lip Primer

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää